Kalusto

  • Aseet: Glock 17 9mm, Saiga 7,62x39mm reserviläiskivääri, AR-15 kivääri .223, 3 kpl Ruger .22lr pienoispistooleita
  • Videoprojektori
  • Paljon sekalaista irtaimistoa kuten vaatteita, kantolaitteita ja työkaluja

Aseita voi käyttää esimerkiksi Padasjoen kurssilla ja muissa ampumatapahtumissa. Yhdistyksen jäsenten ampumatoimintaa tuetaan erityisesti kiväärikalustolla tapahtuvan nousujohteisen koulutuksen muodossa. Jos haluat kehittyä reserviläisenä niin kannattaa aloittaa Graniitin vakiovuoroilta, pari kertaa vuodessa järjestettävistä tutustumisammunnoista tai Toiminnalliset ammunnat kurssilta. Lisätietoja ampumavastaavalta.

Videoprojektori

Myös videoprojektoria voivat Jarun jäsenet lainata nimellistä korvausta vastaan. Kyseessä on Acer P1266 XGA-projektori, joka soveltuu hyvin esimerkiksi kokouskäyttöön tai leffojen katseluun. Vuonna 2009 hankittu laite on hiljainen, kevyt ja kuvanlaadultaan erittäin hyvä.

P1266-videoprojektori

Vuokrahinnasto:

Jarun jäsenet 3 € / 3 vrk
Muut opiskelijayhdistykset 10 € / 1 vrk
Muut 20 € / 1 vrk

Projektorin varauksia ja tiedusteluja ottaa vastaan yhdistyksen talousvastaava (talous at jarury.fi). Projektorin käytössä yhdistys on aina etusijalla. Yhdistyksen käyttöä sille ovat mm. erilaiset kokoukset, koulutukset ja tilaisuudet, joissa Jaru ry:llä on edustusta.

Tekniset ominaisuudet:

Resoluutio 1024×768
Valoteho 2500 Alm
Näyttötyyppi / kontrasti DLP / 2000:1
Kuvasuhde 4:3 natiivi, 16:9 yhteensopiva
Liitännät VGA, HDMI, Komposiittivideo, S-video
Paino 2,5 kg
Äänitaso 31 dB

Writing query https://samedaypaper.org letters, blurbs and all that extra stuff is also so tedious and even when I do it, it annoys me to the max