Ampumavuorot

Jaru ry:llä on yhteinen ampumavuoro Jyväskylän Reserviupseerien kanssa Kuokkalan Graniitissa (karttalinkki). Vuoro on keskiviikkoisin kello 18-21. Graniitissa voi ampua .22 lr kaliiberin aseilla koko talvikauden ja keväällä järjestetään pienimuotoiset kilpailut joissa kertyneitä taitojaan pääsee testaamaan.

Aiempi kokemus ampuma-aseista ei ole vaatimuksena, joskin siitä on hyötyä. Paikalla on aina vastuuvuorossa oleva ohjaaja joka opastaa turvalliseen aseenkäsittelyyn sekä opettaa käytettävät komennot. Ammunta on aina johdettua. Varaa kolikoita sen verran että voit maksaa käyttämäsi patruunat, 50 kpl .22 luoteja maksaa paikan päällä n. 4,00€ (päivitetty keväällä 2016). Suojaimet ja aseen saa vuorolla lainaksi

HUOM! Syksystä 2014 lähtien voit osallistua vuorolle vain, jos

  1. mukanasi on todistus seuraan kuulumistesta (esim. Reserviupseeriliiton jäsenkortti) ja
  2. sinulla on voimassa reserviläisen ampumaturva (jonka hankkimisen ensimmäinen askel on täällä)

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan ammuntaa .22 kaliiberin pistoolilla niin ota yhteyttä Jarun ampumavastaavaan, ammunta at jarury piste fi. Näin paikalla oleva ammuttaja osaa odottaa uusia kasvoja.

Mikäli on tarpeellista, niin vuorossa olevaan ammuttajaan voi ottaa yhteyttä myös puhelimella, numerot JRU:n sivuilta.

Muuta ampumatoimintaa

Jaru järjestää vuosittain ampumapäiviä Padasjoella yhteistyössä Vastaanottopesäkkeen kanssa. Tästä(kin) aiheesta saat halutessasi lisätietoa ampumavastaavalta. Jarun jäsenenä saat tiedotteet ampumatoiminnasta myös sähköpostiisi.

Näiden lisäksi pyritään muutaman kerran vuodessa aktivoimaan jäseniä käymään myös ulkoradoilla, esimerkiksi Tikkakosken varuskunnan alueella, järjestämällä matalan kynnyksen tutustumispäiviä. Niihin tuodaan erityyppisiä aseita kokeiltavaksi. Pääsääntöisesti tämänkaltaisissa tutustumistilaisuuksissa Jaru ry kustantaa patruunat jäsenille.

Graniitin ampumarata
Kuva: Graniitin ampumarata

Writers who submit their work regularly and extensively increase their eduessayhelper.org odds of acceptance dramatically