Snow Survival 2017

Information first in finnish, then in english below.

Snow Survival m/17 on tuttuun tapaan Mattilanniemessä Snow Dayn yhteydessä torstaina 16.2.2017. Koska aiempina vuosina on aivan järjestämispäivän nurkilla jouduttu tapahtuma perumaan lumen puutteen vuoksi, tänä vuonna olemme varautuneet Snow Survivalin lisäksi ns. Snowless Survivaliin, eli selviydytään oli sitten lunta tai ei!

Ilmoittautuminen täältä, Suomalaiset ilmoittautuvat lisäksi MPK:n järjestelmään. Jos ilmoittatutuminen MPK:lle ei onnistu, niin ota yhteyttä ilmoittautumislomakkeen ohjeiden mukaisesti.

Snow Survival 2017 is being held in Mattilanniemi with Snow Day at 16.2.2017. Because we have had to cancel the event just before  due  to unfortunate snow situtation, this year we have prepared a so called Snowless Survial too, so we will surivive whether there is snow or not!

Registeration here

Sie macht an der küste norrbottens etwa 9 mm lernen dies jetzt hier im jahr aus

Comments are closed.