Pikkujoulut 9.12.

Jarun pikkujouluille on vielä löytynyt järjestämisaika perjantaille 9.12.2016 klo 18 – 21:30 Kortepohjan A-talon tilaussaunalla. Joulupukki saapuu paikalle ja jakaa lahjan 10 ensimmäiselle pikkujouluihin ilmoittautuneelle. Ilmoittautuminen sähköpostitse puheenjohtajalle torstaihin 8.12. klo 12 mennessä.

Kohteessa jouluiset ruoka- ja juomatarjoilut alkoholittomana ja pienellä alkoholikappalemäärällä. Paikalle voi tulla vaikka ei ole ilmoittatunut, mutta tarjoilujen määrää tai lahjaa ei voida taata siinä kohtaa.

Kortepohjan talojen ovet ovat lukossa, soita puheenjohtajalle jos et pääse sisälle. Numero löytyy hallitussivulta.

The indians had become great riders, hunters, and www.collegepapers.co.uk fighters ever since the spanish had introduced the horse to them

Comments are closed.