Puheenjohtajan tervehdys

Syksy on jo pitkällä ja Jarun toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin kesätauon jälkeen. Liikunta- ja ampumavuorot pyörivät viikoittain ja Padasjoella järjestettiin tänä viikonloppuna toiminnallisten ammuntojen kurssi. Jatkamme syksyä mm. osallistumalla veteraanikeräyksiin 29.10. ja 12.11. ja ennen tätä pidämme yhdistyksen syyskokouksen 21.10., jonka yhteyteen hallitus pyrkii hankkimaan mielenkiintoisen esitelmän pitäjän. Hallituksella on valmistelussa kaikenlaista muutakin tekemistä ennen joulua, mutta kuulemma aina mielellämme jäseniemme ääntä ja toiveita. Kerro siis mitä haluaisit meidän järjestävän, niin se todennäköisesti järjestetään: hallitus at jarury.fi.

Nähdään toiminnallisen reserviläistoiminnan merkeissä!

Janne Kekäläinen
JARU ry:n puheenjohtaja

The nightshade paper-writer.org/ is resistant to an herbicide that is commonly used to kill weeds

Comments are closed.