Timo Koski ORUP:n puheenjohtajaksi

JARU:n puheenjohtaja Timo Koski on valittu Opiskelijain Reserviupseeripiiri ORUP:n hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2010. Valinnan teki ORUP:n syyskokous Oulussa 12.12.2009. Koski jatkaa myös JARU:n hallituksen puheenjohtajana. JARU:n toiseksi edustajaksi piirihallituksessa valittiin yhdistyksen rahastonhoitaja Janne Kekäläinen.

Opiskelijain Reserviupseeripiiri ry, lyhyesti ORUP, on kaikkien yliopistoissa ja korkeakouluissa toimivien maanpuolustusjärjestöjen yhteenliittymä. ORUP on Reserviupseeriliiton piiri, jonka toiminta-alue on muista piireistä poiketen koko Suomi.  ORUP:n tehtävänä on tukea jäsenyhdistystensä toimintaa, edistää jäsenyhdistysten välistä tiedonvälitystä sekä toimia isänmaan sekä jäsenyhdistystensä yhteisen edun ajajana Reserviupseeriliitossa. ORUP:n mittavin vuosittainen tapahtuma on piirin oma sotilaspartiokilpailu, jossa partiot ottavat mittaa toisistaan niin sovelletussa ammunnassa, kalustontunnistuksessa ja tetsaamisessa kuin akateemisessa ongelmanratkaisussa ja vahvojen tieteiden teoriassa. ORUP:ssa on erinomainen mahdollisuus tavata muiden samankaltaisten kerhojen edustajia ja keskustella toiminnan kehittämisestä.

So, on the consumer front, there you https://celltrackingapps.com/ have it

Comments are closed.